вторник, 19 января 2010 г.

Prieš Dievą ne pakovosi.

   Istorijoje yra žinomas vienas faktas.

   Josifo Visarionovičiaus Stalino vadovaujama kompartija buvo nutarusi, kad paskutinė bažnyčia sovietų sąjungoje bus uždaryta 1943 m., bet nespėjo ... 1941 sovietai gavo triuškinamą smūgį. Visa "nenugalima" raudonoji armija buvo sutraiškyta ir sugniuždyta. Ką be darytų "išmintingieji" mokslu paremti komunistiniai vadai, nieko nesigavo, viskas ėjo tik blogyn. Ir štai 1943 m. Stalinas netikėtai paliepia surasti Rusijos pravoslavų bažnyčios patriarchą. Patriarchas tuo metu gyveno kažkokiame komunaliniame butuke ir stengėsi niekur nesikišti. Stalinas susitikęs su patriarchu, savo administracijai įsake padėti Pravoslavų bažnyčios sinodui sukviesti soborą (Visų dvasininkų suvažiavimą). Tai buvo pirmasis soboras per visą Stalino vadovaujamos sovietinės valstybės egzistavimą. Taip pat Stalinas liepė atiduoti dar išlikusias cerkves bažnyčiai. Bažnyčiai perdavė cerkvę esančią pačiame Kremliuje ir paskyrė patriarchui autoparką bažnyčios reikmėms.

    Iš istorijos žinoma, kad susirinkęs Pravoslavų soboras palaimino valstybę ir kariuomenę. Būtent po to, 1943 m. įvyko didysis lūžis kare ir Vokietija buvo sutriuškinta, o sovietų sąjunga užėmė tokį Europos plotą, kokio niekada Rusija ne kontroliavo.

   Pokario laikais viskas ateistų komunistų šalyje įvyko kaip anekdote:

   "pas meilužę buvęs vyrukas atėjus vyrui iššoka iš dešimto aukšto. Krisdamas jis pradeda melstis ir sakyti - "Dieve koks aš nuodėmingas, ką aš padariau !!! Jeigu aš likčiau gyvas viską pakeisčiau ir nebenuodėmiaučiau, vaikščiočiau į bažnyčia ir tikėčiau Tavimi.

   Bumt nukrito, atsistojo, žiūri, kad viskas gerai ir jis gyvas. Nusipurtė kelnes ir pasakė: "tfu, kokių tik nesąmonių iš baimės neprisikalbėsi".

   Taip ir komunistai, kai tik baimė ir pavojus praėjo, vėl pradėjo aktyvią kovą su bažnyčia. Mirus istoriją žinojusiam Brežnevui ir kitiems senukams, jauni ateistai nutarė, kad visos "Mrakabiesų" įstaigos (bažnyčios) sovieckam sojūze turi būti "Udarnais" tempais panaikintos. Bet nespėjo ... visas ateistiniu (kvailių) mokslu paremtas Gigantas Galiotas griuvo, „мордой в говно“.

.

p.s. Biblija mus moko, kad kiekvienas teisingai įtikėjęs Kristumi, tampa Dievo Dvasios nešiotoju t.y. Dievo Šventykla, todėl visada reikia prisiminti, kad kovojantys prieš krikščionį (tikrą) realiai kovoja ne prieš žmogų, o prieš Dievą. Nes Dievas Savo valios vykdytojams sako: - "kas jus paliečia, paliečia Mano akies vyzdį". "Kas jus laimina, tą ir Aš palaiminsiu, kas jus keikia, tą ir Aš prakeiksiu".

Dievo Žodis yra nepakeičiamas. Prieš Dievą nepakovosi

Комментариев нет: