пятница, 8 января 2010 г.

Jėzaus intronizacija

  Neseniai išgirdome naujieną, kad Vilniaus ir Šalčininkų savivaldybės perdavė valdžią Jėzui Karaliui. Labai išmintingas žingsnis, todėl reikėtų pakalbėti apie paskatas ir pasekmes.

Visų pirma paskatos:

Abejotina, kad savo galva vengiantiems galvoti AWPL (Akcja Wyborcza Polaków na Litwie) veikėjams toks nevienareikšmis žestas toptelėtų kaip netikėta idėja. Labiausiai tikėtina, kad tai buvo mūsų iškreiptos strateginės partnerystės partnerių (aktyviosios pusės) pikantiškas įkandimas pasyviajam savo įnorių tenkinimo objektui (Lietuvai). Nes bebalsio vergo pozicijoje esantis turi žinoti savo vietą. Tokiu būdu mūsų honoravas partneris parodė, kad „buki kaimiečiai“ (tie kurie visą laiką ganė žąsis), dalies Lietuvos nekontroliuoja.

Esama padėtis:

Apie tokius žaidimus labai gerai pasakė Apaštalas Paulius laiške Filipiečiams: ...“Beje, kai kurie skelbia Kristų iš pavydo ir rungtyniaudami, kiti gera valia; anie skelbia Kristų varžydamiesi, ne iš gryno nusistatymo, tardamiesi pasunkinsią mano pančius, o šitie iš meilės, suprasdami, kad aš paskirtas ginti Evangelijos. Tesižinai! Kad visokiais būdais, apsimetant ar iš tikrųjų, yra skelbiamas Kristus, - štai kuo džiaugiuosi ir toliau džiaugsiuos!“ (Fil 1,15-18) Biblija moko: „.....mes žinome, kad mylintiems Dievą viskas išeina į gera, būtent Jo tikslu pašauktiesiems. (Rom 8,28). Tai didis Dievo pažadas, tiems kas yra Jo tikslu pašauktas.

Žvelgiant į istoriją ir Šv. Raštą, esu įsitikinęs, kad Lietuviai yra būtent Dievo tikslui surinkta, bet dar kol kas ne pašaukta tauta. Todėl mūsų užsienio politikos „partnerių“ pasityčiojimas, išeis mums tik į naudą. Jau dabar pasaulio krikščioniška žiniasklaida praneša apie šią „intronizciją“ kaip apie sektiną pavyzdį ir Lietuva yra pristatoma labai šviesiuose spalvose. Tai yra tikrai gerai, kad Lietuva yra lyg šviesos blyksnis aptemusioje europiečių sąmonėje.

Ir pagaliau pasekmės:

Kadangi Dviejose Lietuvos savivaldybėse tarybos savanoriškai atsisakė valdymo teisių (Ne svarbu kokios buvo paskatos). Kristaus valdymo teisės turi būti įgyvendinamos pilnutinai ir tiksliai. Reikia akylai stebėti ar tos savivaldybės vykdys Kristaus valią, o jei ne, tuomet centrinė valdžia (kurią Lietuvai davė Pats Kristus) teisėtu pagrindu privalo ten įvesti tiesiogini valdymą. Visų pirma Kristaus valdymas turi būti vykdomas Dvasiniu lygmeniu, t.y. Lietuva yra valstybė, kurią Dievo valia valdo Lietuviai. Lietuvių kalba yra oficiali ir valstybinė kalba. Bet koks priešinimasis pasaulietinei valdžiai yra pasipriešinimas ir maištas prieš Dievą. Visų pirmą kyla klausimas, kodėl beveik visos aplink Vilnių esančios bažnyčios mišias laiko lenkų kalba. Tai neatitinka Kristaus valios, nes Lietuvoje Dievas lenkų kalbos ne moka. Visoje Lietuvoje, Dievo valia, yra privaloma Lietuvių kalba, todėl ir tarnavimai turi būti vykdomi ta kalba kokią Dievas davė šiai šaliai. Be abejo prie pagrindinės kalbos, gali būti tarnaujama ir kitomis kalbomis, bet tai greičiau išlyga nei taisyklė. Būtent ši sąlyga turi būti ypatingai stebima visoje Lietuvos teritorijoje.

Antra, turi būti išformuota nacionaliniu pagrindu sukurta AWPL. Jau vien šios partijos logotipas daug ką pasako apie partijos tikslus. Šiame logotipe, Lietuvos vėliava yra nuleista o kaimyninės valstybės (lenkijos) vėliava yra pakelta. Jokios partijos, kurių tikslas sumenkinti ar panaikinti Dievo duotą valdžią, neatitinka Dievo valios ir yra maištas prieš Dievą.

Ir pagaliau trečia. Turi būti panaikintos bet kokios valstybės finansuojamos kitų šalių politiką vykdančios vaikų ugdymo įstaigos. Čia yra Lietuva ir joje gyvena: Žemaičių kilmės Lietuviai, Aukštaičių kilmės Lietuviai, Dzūkų kilmės Lietuviai, Suvalkų kilmės Lietuviai, Prūsų kilmės Lietuviai, Lenkų kilmės Lietuviai, Rusų kilmės Lietuviai, Totorių kilmės Lietuviai, Karaimų kilmės Lietuviai, Žydų kilmės Lietuviai ir t.t. Visą kitą yra priešinga Dievo valiai ir yra maištas prieš Dievą. Kadangi dvi savivaldybės nutarė eiti Dievo nustatytu keliu, tai gerai, bet jei jos maištauja prieš Dievą tuomet ten turi būti įvestas tiesioginis valdymas ir ši valdžia turi būti įgyvendinta pilnutinai.

Vladimiras Troščenka

Комментариев нет: