суббота, 20 декабря 2014 г.

Ukrainos revoliucijos gerbėjams



(trumpa veiksmų atmintinė, kaip įgyvendinti gerą patirtį Lietuvoje) 

Langus apmėtyk kiaušiniais, 
Rašalu snukius apliek, 
Butelį pilną benzino, 
I policajų nusviesk. 

Gailesčio jokio banditams, 
Sėdintiems mūsų valdžioj. 
Tempsim juos iš kabinetų, 
Ir išvoliosim baloj. 

Viską ką vogė atimsim, 
Nuskriaudė ką, atsakys! 
Mes jums parodysim, kiaulės! 
Liaudis visus padarys! 

Vyrai pirmyn į puolimą! 
Moterys ruoškit plytas! 
Seimą valysim nuo šiukšlių, 
Valdžią į liaudies rankas! 

........... STOP.......... 

O gal geriau prisimenam šaknis? 
ko mokė mus senolių išmintis? 

  “Nekask duobės kitam, nes pats įkrisi. ” 
 

   Prieš 1917 m. Spalio revoliuciją Rusijoje, Vokietija gausiai finansavo ir rėmė bolševikus (tuo metu jie vadinosi Rusijos socialdemokratinė darbo partija). Tai buvo geranoriškas Izrailio Gelfando (nusikaltėlių pasaulyje geriau žinomas pravarde Parvus) planas „pagelbėti“ Vokietijai kare su Rusija. Vokiečiai bukagalviškai sutiko, nes pragmatiškai manė, kad tokiu būdu pakenks savo priešams. Pakenkė, bet ne tik jiems. Socialdemokratinės revoliucijos ugnis netrukus persimetė ir į pačią Vokietiją, be to vos nesudegino viso pasaulio. 

  Jiems tuomet nesigavo vienu smūgiu įvesti savo iškrypėlišką tvarką visame pasaulyje (Senos Rabinų giminės palikuonio - Karlo Mordechai Markso suformuluotas pasaulinės revoliucijos planas), todėl dabar jie žingsnis po žingsnio vykdo permanentinės revoliucijos planą, kurį suformulavo Trockis (Leiba Bronšteinas)Pav. Jungtinėse Amerikos Valstijose šį planą “geranoriškai” prastuminėja visa kohorta trockistų, tokių kaip JAV vyriausybės kosultantas, aktyvus JAV Žydų bendruomenės narys Mailkas Ledinas (Michael Ledeen) “Aksominių revoliucijų” ideologas. 

  Šiais laikais, visame pasaulyje Trockistai tapo aršiais “Neokonservatoriais” liberalais. Totaliai kontroliuojamos žiniasklaidos pagalbą, jie vėl veidmainiškai visiems žada laisvę, patys būdami sugedimo vergais. 

p.s.  Jei ne būtų Vokietijos gausiai finansuotos, 1917 Spalio revoliucijos Rusijoje, Hitleris (kuris buvo gausiai apsikrėtęs Marksistinėmis idėjomis) tikrai nebūtu atėjęs į valdžią. Jei Vokietija ne būtų rėmusi maištininkų Rusijoje, abiejuose valstybėse būtu išlikusios Monarchijos ir yra didelė tikimybė, kad nebūtu antrojo pasaulinio karo, nusinešusio milijonus gyvybių. Pagaliau, jei Vokiečiai mažiau klausytų įvairių “geranoriškų” patarėjų, nebūtu baisaus Vokietijos pažeminimo t. y. daugelio Vokietijos elito moterų ir vyrų išprievartavimo (tiesiog atkreipkite dėmesį jog gausiausi Europoje gėjų paradai vyksta Vokietijoje). 

„Nekask duobės kitam, nes pats įkrisi.“

Комментариев нет: