понедельник, 19 августа 2013 г.

Na bet ir "strošna" ta LEDI KAKA

  Visi girdėjote apie "ledi GAGA". Bet ar nors vienas įsižiūrėjote kokia "strošna" ta boba realybėje? Turbūt būtent dėl šio "strošnumo", ji vis slepiasi po ekstravagantiškais apdarais, net savo "nuogybes" (nemaloniai kampuotą nemoterišką figūra) ši "moterė" slepia akis rėžiančiais antraplaniais vaizdais.

  Šiaip esu ne mėgėjas klausytis ir žiūrėti visų tų "naujai senų" pagoniškų strapaliojimų. Bet tris dienas atgal per BBC 2 klausiau vienos antropologės (greičiausiai Birutės Galdikas, negaliu pasakyti tiksliai nes praleidau pradžią) pasakojimą apie žmogbeždžionės ir jų socialinius santykius. Tame pokalbyje buvo paminėta, kad žmogbeždžionės panašiai kaip ir žmonės reaguoja į muziką. Mokslininkė minėjo, kad beždžionės gan šaltai reaguoja į klasikinę muziką, bet jas užveda nauji kūriniai ir labiausiai LADY GAGOS koncertai. Jos tiesiog negali atitraukti dėmesio per jos pasirodymus. Šiandien nutariau pasižiūrėti, kas gi toms beždžionėms taip patinka ir kuo gi įpatinga LADY GAGA.

   Vienas žodis - Brrrr. Paprasta kaimo merga, gan arkliškais veido bruožais, aprengta kaip blogo skonio prostitutė, tikrai labai tinkamas žmogbeždžionių lygio IDEALAS.

 p.s. Šiaip labai gražios yra ŽMONIŲ moterys, kai jos apsaugo save nuo žmogbeždžioniškos paleistuvystės viruso. Ar jos būtų jaunos ar suaugusios, lieknos ar drūtesnės, jos yra dailios, grakščios, gilios, malonios, nepasiekiamai viliojančios. Jos netgi sensta elegantiškai patraukliai. Bet kokios baisios yra kaukolės ženklu pažymėtos paleistuvės. Ar jos būtų jaunos (peroksidinės, cheminės, ivairiaspalvėmis drapanomis apsikarščiusios kaliausės),o tuo labiau kai tos paleistuvės pradeda senti ir tampa aršiomis feministėmis. Viena tokia Vilniaus geležinkelio stoties pažiba Rožytė (galite surinkti google "stoties rožytė" ir pasižiūrėti į ką pavirsta audringos jaunystės išvargintos moterys). Visi stotyje žino jos istoriją, kad ji buvo labai vyrų mėgstama dama, o dabar ji kelia tik gailesčio šypseną prašydama išmaldos. Mielos moterys, jeigu jums patinka LADY GAGA, tiesiog susimąstykite ar žmogaus gyvenimą jūs gyvenante? Ar norėtumėte tikros žmonių moters gyvenimo ir senatvės, ar trumpalaikės LADY KAKOS beždžioniškos iliuzijos ir Stoties Rožytės senatvės?

Su meilę ir brolišku rūpesčiu
Vladimiras

Комментариев нет: