воскресенье, 11 августа 2013 г.

Mazochizmas

  Sako įprotis tai antra prigimtis.

   Šiandien skaičiau Rimvydo Valatkos (dar vieno buvusio aktyvaus komunistinio jaunimo lyderio) aikčiojimus apie tai kaip jam malonu būti chamu. Kokia lenkų valdžia teisinga ir kaip jie grakščiai viską sureguliavo, bet kažkokie nedorėliai trys Lietuvos parlamentarai išdyso sureaguoti į visos Lietuvių tautos (tame tarpe ir Rimvydo) įžeidimą. Ai ai ai, kaip baisu, kaip baisu, jie praleido progą PATYLĖTI.

   Keisti tie komjaunuoliai. Prapuolė vienas ponas, jie jau susirado sau kitą, kurio visi sprendimai yra nuostabūs, nepeiktini ir verti susižavėjimo. Tau snargliais į veidą, o tu nepraleisk progos patylėti.

  Ach muškite mane pone, muškite !!! Spjaudykite į mane ir trypkite !!! Ach koks jūs nuostabus POOONEEE....

  Po šio Rimvydo teksto nutariau pasižvalgyti po mūsų buvusios "Koroniakų" provincijos portalus (būtent taip senojoje Lietuvoje buvo vadinama vakarinė mūsų bendros valstybės dalis. Niekada jokios lenkijos ne buvo, tai aktyviai visiems skiepyjamas naujadaras ir tai turime įsisamoninti. Jie specialiai dabar prie RZECHPOSPOLITOS pavadinimo prideda POLSKA. Nors taip niekada ne buvo. Būtent tokiu būdu Lietuvos husarai patapo POLSKA HUSARIA. Kai jie nutaria su jumis diskutuoti, tiesiog paklauskite: Ar jūs žinote NORS VIENĄ DIDYJĮ LENKIJOS HETMANĄ/ATAMANĄ? Ne, tokio įstorijoje ne buvo. Buvo tik Didieji LIETUVOS ETMONAI/ATAMANAI). 


   Šiaip nesuprantu šios chamų mokslo sukurtos (perdirbtos) barbarų kalbos, todėl varčiau komentarus kol aptikau kelis angliškus. Kažkoks komentatorius "Roland from Lithuania" (čia gali būti ir Rimvydo internetinis pseudonimas) gerai išdresiruoto chamo padlaižūnišku stiliumi, maloniai ir nusižeminusiai kreipiasi į besipjaunančius lenkus:

  "hello brothers, I am Lithuanian and this is my statement: first of all, Poland and Lithuania was, is and ALWAYS will be like brother and sister who DO fight over the candy each time BUT nobody and I mean NOBODY can F**K with us, not from East, not from West, because we STAND together! As well as my google translate does, there were MANY opinions posted in comments here and I do respect each of them. Thing that grind's my gears is that this is made as a omg scandal, truth is - it is a show fans made a banner - so what, it must have taken time you know, thing is huge and our Lithuanian flag colors are not mixed up  Finally, I wish you ALL my love, it is just a big show." 

   Į šį komjaunuoliškai entuziastingą aikčiojimą sureagavo tik vienas komentatorius pasivadines pseudonimu "PASIKONIK". Štai jo trumpas, bet labai aiškus "broliškas" atsakymas:

 "Fuck your self" .....

Pasigrožėti diskusiją galite čia:  http://epoznan.pl/news-news-42697

Padlaižūnų niekas negerbia, jais tik naudojasi ir bjaurisi.

Vladimiras


Комментариев нет: