суббота, 1 июня 2013 г.

Nesmurtinė mirtis

  Būtent taip, anot visiškai nepriklausomos sovdepinės teisėsaugos, atrodo "nesmurtiškai" nužudytas ŽMOGUS gynęs savo vaikutį:





    O taip anot tų pačių postsovietinių, nuo mūsų bendruomenės VISIŠKAI NEPRIKLAUSOMŲ teisėjų, "nesmurtiškai" iš saugios aplinkos pagrobiama Jo dukrytė:






  Šiandien pranešė, kad kažkokios bailios ir niekingos šiukšlės slapta (kaip ir visi nusikaltėliai) sunaikino šiam didvyriui pastatytą paminklą Šlienavos miestelyje. Angelui buvo nukirsta galva, o lentelė su užrašu "Palaiminti persekiojami dėl teisumo, nes jų yra Dangaus karalystė" sudaužyta į šipulius. 

Ar postsovietinė milicija pastebės čia nusikaltimą? 

   

   Greičiausiai ne, nes tų pačių kriminalinių šiukšlių bendrai Seime, dabar visomis išgalėmis bando prastumti juvenalinės justicijos įstatymų paketą tam, kad galėtų visiškai nebaudžiamai doroti savo priešininkus įstatymo vardu. Jie taikosi į brangiausia ką mes turime - mūsų mažylius. 

   Atkreipkite dėmesį į pranešimus žiniasklaidoje apie neva pažeidžiamas Neringos Venckienės sūnelio teises. Ar įsivaizduojate ko imtūsi šios pasibjaurėtinos atliekos jeigu visi "vaikus ginantys" įstatymai Lietuvoje jau galiotų? 

  Žurnalistai kurie bandė viešinti šios istorijos užkulisius arba stebuklingai "praregi teisinga linkme" arba (tie kurie užsispyrusiai išlieka "aklais" teisingam istorijos nušvietimui) yra traiškomi nelaiminguose atsitikimuose. Čia Aurimo Drižiaus Renault Twingo po to kai jo nepastebėjo daugiatonė fura:




   Ir nors žurnalistų bendrijos savisaugos instinktas turėtų suveikti žaibiškai, nes pasikėsinimas į vieną bendrijos narį (nors ir nelabai mylimą) automatiškai reiškia pasikesinimą į kiekvieną atskirai žurnalistą, instinktas nebeveikia. Lietuvos žurnalistams, kaip ir Pavlovo šuniui, sveiki instinktai (modernių dirgiklių pagalba) yra pakeisti netikrais. Todėl vidinis poreikis yra, bet jis (kaip ir Pavlovo šuns atveju), nėra išliejamas (seilės bėga, o prie dubens su maistu dresiruotas šuo niekada nebeprieis net ir mirdamas).


   Nemanykite, kad esate saugūs. Kol visi  šios istorijos dirigentai ne bus išaiškinti, nei viena šeima Lietuvoje nėra saugi. 

p.s. Pasimelskite nuoširdžiai kiekvienas už šią kankinių giminę, kenčiančią už visų mūsų abejingumą, neryžtingumą ir bailumą. Pripažinkime, kad esame per silpni ir perduokime šią bylą Aukščiausiajam. Prisiminkime mūsų Viešpaties Jėzaus Kristaus Žodžius: 

      Mano stiprybė tampa tobula SILPNUME. 

Su broliška meilę ir rūpesčiu 
Vladimiras




Комментариев нет: