понедельник, 3 июня 2013 г.

Kaip atskirti "locha"?

Slenginis žodis "lochas" žydų slaptaja kalba (nusikaltėlių pasaulyje vadinama "fenia") reiškia - skylė per kurią išteka gerybės.

   Jei trumpai, didžioji dauguma Lietuvoje esančių "lochų" susirinko į "lyderių forumą" Kaune. Kas turi bent dalį smegenų supras apie ką aš čia ir kodėl ten susirikusios dresiruotos beždžionėlės yra tos skylės per kurias galinga upe išteka Lietuvos gerovė.

   Normalūs žmonės elgiasi kitaip. Pavyzdžiui viena Lietuvė, melžusi karvę toje vietoje į kurią "lochai" netyčiomis atskraidino savo fetišo objektą Bronsoną atsakė taip, kaip atsako tikri žmonės. Kai Bronsono aikčiotojai paprašė šios, mūsų šlovingųjų senolių palikuonės, duoti perėjūnui ką tik pamelžto pieno, ši trumpai drūtai nukirto:

 - NE. Mindote mano pievą, eikite iš čia.

  Būtent taip atsakytų kiekvienas Britanijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje ar Skandinavijoje gyvenantis tikras, garbingas ir kilmingas senosios mūsų žemyno tautos palikuonis, kurio smegenys nėra pažeistos paskutinių laikų pasaulietinio idijotizmo ir degradacijos (pavadintos evoliucijos teorija).

Su broliška meilę ir rūpesčiu
Vladimiras

Комментариев нет: