четверг, 26 января 2017 г.

Kada uždėsim apynasrius visokioms Šikalienėms su Kakulaičiais?


  Aš čia dabar nesiplėsiu kokios jėgos ir kokiems tikslams stumia vaikų grobimo įstatymus visame pasaulyje. Tiesiog, tam, kad suprastumėte šių įstatymų veikimo principą siūlau pamodeliuoti tokią situaciją:  Ar sutiktum parduoti inkstą tam, kad sumokėti PSD mokestį? Ar atiduotum savo vienos akies ragenas, pragėrusiam savo akis turčiui, kuris apmokės tavo praleistas įmokas žydų (Lietuvoje jie prisistato skandinavais) bankui? Pasakysi jog aišku ne, tegul pasiunta, žemę ėsiu, bet savo kūno nepardavinėsiu. O jeigu tavo PSD mokesčio nemokėjimas ir žydų palūkininkų plėšikavimo ignoravimas bus traktuojamas kaip smurtas prieš vaiką nesugebant pasirūpinti jo tinkama aplinka? Kai tu, po kelių žlobienės pasiuntinių apsilankymų drebėsi dieną naktį jog tavo mažyli, 240 šunų pagalba, išplėš iš tavo rankų ir parduos tiems kas turi iš ko mokėti mokesčius ir palūkanas. Argi tuomet nesutiksi su viskuo? Tuo labiau kai negalėsi niekur pabėgti, nes palūkininkai, kaip ir jų proseneliai komunistai suvokdami, kad savo iškrypelišką valdžia išsilaikys tik tada kai ji taps visuotine (pasaulinės revoliucijos principas) tokius įstatymus įvedinėja visame pasaulyje kopy paste principu. Kur be bėgtum, ten tave pasieks "smurto prieš moteris ir artimoje aplinkoje Stambulo konvencija".

  Vienintelis išsigelbėjimas šioje situacijoje, kad tokie įstatymai jokiais būdais nebūtų priimami mūsų lokalioje gyvenamoje aplinkoje. Kaip tai padaryti? Reikia indentifikuoti ir neutralizuoti pastoviai klonuojamas Šikalienes ir Kakulaičius turinčius įtakos tokius įstatymus prastumti.  Supraskite, kad visi tie Sorošai, Kurlianskiai, Zingeriai, Abramavičiai, Furmanavičiai ir pan. patys asmeniškai tik įpatingais atvejais kišasi į šios, dar  Leibos Bronšteino Trockio suformuluotos "permanentinės revoliucijos" įgyvendinimo peripetijas (tam, kad gojai kuo mažiau būtų erzinami pačių šitų snukių pasirodymais). Jie ieško paleistuvių ir iškrypelių gojų tarpe per kurius visa tai galma daryti. Suradus tinkamą žmogišką medžiagą (šikalienę ar kakulaitį) lieka tik technikos reikalas kaip motyvuoti juos daryti tai ką turi. Pinigai, valdžia, seksas viskas tinka motyvacijai.

  Todėl aš dar kartą sakau, reikia visokioms šikalienėms/kakulaičiams uždėti apynasrius, kad jiems ir jų pasekėjams atšoktu norai naudotis jiems suteikiamomis dosniomis "motyvacijomis" naikinant mūsų šeimas. Kaip? O čia jau kiekvieno kuris turi tam valios ir galios technikos ir sugebėjimų klausimas. Jie prieš mus veikia neregimai, bet techniškai ir kietai, todėl ir mes turime jiems tuo pačiu atsakyti.

p.s. Apginkime savo vaikus, nes jeigu mes to nepadarysime, jų ateitis bus gyvulių garduose kuriuos nuosekliai stato save pasaulio šeimininkais įsivaizdavusieji šėtono tarnai!

p.s.s. Svarbu prisiminkite ką apie šiuos šešėlinius melagingų įstatymų stumėjus pasakė Jėzus:  „Jei Dievas būtų jūsų Tėvas, jūs mylėtumėte mane, nes aš iš Dievo išėjau ir čion atėjau. Aš gi ne savo valia esu atėjęs, bet jis yra mane siuntęs. Kodėl gi nesuprantate, ką jums sakau? Ar ne todėl, kad negalite mano žodžių klausyti? Jūsų tėvas – velnias ir jūs pasišovę tenkinti jo užgaidas. Jis nuo pat pradžios buvo galvažudys ir niekuomet nesilaikė tiesos, – jame ir nėra buvę tiesos. Skleisdamas melą, jis kalba, kas jam sava,nes jis melagis ir melo tėvas. (Jono Evangelija 8 skyrius)

Комментариев нет: