понедельник, 27 февраля 2012 г.

Šitų šiukšlių garbintojams yra leidžiama valdyti dvi Lietuvos savivaldybes, bei rengti nukaršusių AK nusikaltėlių paradus Vilniuje !!!




5 комментариев:

Vienuolis комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Vienuolis комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Vienuolis комментирует...

Sunku rasti žodžių, ką bepridurti. Tenka tik nusistebėti ir pasipiktinti Dalia Kuodyte, sulyginusia Lietuvos pasipriešinimo Stalinui partizanus su Vidurio Lietuvos okupantais Armija Krajowa. Kuodytė juk ne žiopla: buvusi Genocido centro vadovė, dabar Seimo narė, ten Žmogaus teisių komiteto narė, Pasipriešinimo okupaciniams režimams dalyvių ir nuo okupacijų nukentėjusių asmenų teisių ir reikalų komisijos narė, valdančios Tėvynės sąjungos ir Liberalų koalicijos narė, balsavusi už privalomą lenkišką lietuvių kalbos raszibą:

Анонимный комментирует...

Broliai lietuviai, dėkoju už tikrosios informacijos sklebimą viešoje spaudoje ir internete. Noriu informuoti, kad nuo 1992 metų Armijos krajovos veteranų rėmimo fondas veikia Amerikoje. Fondas kasmet kovo mėnesyje rengia pinigų rinkimo vajus visoje Amerikoje tarp VIENUOLIKOS milijonų lenkų išeivių. Įėjimas į renginius 55 doleriai, priedo dar renka papildomai pinigus.Visumoje kasmet JAV lenkai surenka apie 50 milijonų dolerių, kuriuos padalinę į 3 dalis siunčia į Vinliaus, Gardino ir Lvovo lenkiškas sritis, seniai išmirusių veteranų - tiklsiau pogrindinės Armijos krajovos dalinių rėmimui. Kasmet Varšuvoje vykdomis AK kursai tų sričių karininkams - po 60 iš kiekvienos apskrities...Taip, kad ŠIAIS LAIKAIS Vilniaus krašte turime gerai ginkluotą ir pogrindyje veIkiančią Lnekijos Armijos krajovos grupuotę. Ir jei galvosime, kad VLNIAUS KRAŠTE visi policijos darbuotojai lenkai- tai reiškia- jie turi ir legalią sukarintą policiją...Lietuva naujame pavojuje. JAV Lenkai surenka medikamentų 10-15 tonų. ir juos padalinę į 3 dalis išsintinėja AK veteranams. Liūdna, bet karinė intervensija jau veikia Lietuvoje.

Vienuolis комментирует...

Lietuvos viduryje, Neries intakio Bedugnio paupyje buvo valsčius Bedugnys, stovėjo Bedugnių pilis. Po lenkų okupacijos pagal slavišką vertalą Bezdnaja dabartinėje Lietuvoje lietuviai upę privalo vadinti Bezdone, vietovę ir miestelį Bezdonimis, vidurinę mokyklą Bezdonių mokykla, pilį Bezdonių dvaru.